Somerolla avautuu uusi lääkäriasema lokakuussa

0

Someron Lääkäriaseman toiminta alkaa lokakuussa entisissä poliisiaseman tiloissa. Toimitusjohtaja Tuomo Niskanen ja hänen sisarensa, lääketieteen ja kirurgian tohtori Marketta Ahonen ovat yrityksen omistajat. Kolmas osakas on Ahosen mies, Hannu Ahonen, joka vastaa yrityksen informaatioteknologiasta.
Omistajakolmikolla on kokemusta lääkäriaseman hoidosta, sillä he ovat vuodesta 1999 olleet myös salolaisen lääkäriasema Sallabin eli Salon Lääkintälaboratorion ruorissa.
– Meillä on tullut sellainen näkemys, että Somerolla tarvitaan tällaista palvelua. Someron lääkäriasema on oma yksikkönsä; se ei tosiaankaan ole Sallabin sivutoimipiste. Se on somerolainen yritys, joka hoitaa väkeä ammattitaidolla ja yksilöllisesti, muistuttaa Tuomo Niskanen.
Someron Lääkäriasemalla on yleislääkärin vastaanotto. Erikoislääkäreistä vastaanottoa tulevat pitämään ainakin gynegologi, lastenlääkäri, psykiatri, lastenpsykiatri ja gastroenterologi, joka tutkii ja hoitaa vatsaelinsairauksista kärsiviä potilaita.
Työterveyshuollon palvelut on aseman erityisosaamialue.