Haluaako bändisi olla Suomen paras?

0

Suomen Lions-liitto ry järjestää kaikille nuorille avoimen ja maksuttoman valtakunnallisen Nuorisobändikilpailun. Kilpailu on tarkoitettu kaikille nuorisobändeille, joiden jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 19 vuotta ja joiden vanhimmat jäsenet täyttävät kilpailuvuonna korkeintaan 20 vuotta.

Karsintakilpailuja järjestetään eri puolilla Suomea ja loppukilpailu pidetään Sotkamossa perjantaina 12.6.2015.

A-piirin, johon Somero kuuluu, esikarsinta suoritetaan äänitteiden perusteella. Hyväksyttävä formaatti on cd-tallenne tai sähköpostiliite. Äänitteellä tulee olla kolme noin kolmen minuutin kestoista, erityylistä ja -rytmistä kappaletta ja ne pitää lähettää 15.1.2015 mennessä Suomen Lions-liiton toimistoon.

Tallenteen mukana on lähetettävä ilmoittautumislomake bändin johtajan allekirjoittamana ja bändin kokoonpano sekä valokuva. Ilmoittautumislomake ja säännöt ovat saatavissa osoitteesta www.lions.fi.

Esikarsinnan äänitteiden perusteella alueelliseen karsintakilpailuun kutsutaan kuusi parasta bändiä. Alueelliset karsintakilpailut toteutetaan viimeistään maaliskuun aikana ja ne voivat olla avoimia/maksullisia yleisötilaisuuksia.

Sotkamon finaalissa soittaa kuusi parasta bändiä.

Varsinais-Suomen karsintakilpailu järjestetään 22.3.2015 Koskella.

Lisätietoja antaa piirin SKEBA -vastaava somerolainen Olli Salomäenpää.