Palkittavia piisaa

0

Kolmekymmentä ehdokasta Someron vuoden teoiksi tai henkilöiksi julkaistiin viime perjantaina lehdessä.
Toimituksen yllätti se, että ainakaan maanantaihin mennessä meille ei ole lähetetty yhtään palautetta siitä, että joku ei olisi ansainnut paikkaansa finaalissa. Yleensä meidän tuhansien lukijoidemme joukosta löytyy joku, joka on eri mieltä – asiassa kuin asiassa.
Sen sijaan saimme palautetta siitä, että äänestyksessä mukana olevien lisäksi olisi ollut muitakin hyviä ehdokkaita. Tämä on totta. Somerolta löytyy ihmisiä, joita kannattaa muistaa ja palkita. Meillä onkin vuosien varrella nimitetty Mekkopitäjäläisiä ja annettu Päiväpulkkaa sun muuta tunnustusta. Hyvä niin!
Nyt on kyseessä uusi kilpailu, johon ehdokkaat annoitte te, Somero-lehden lukijat. Raatia tarvittiin lähinnä siihen, että saimme rajattua jokaisen kategorian finalistien määrän kolmeen. Enemmänkin hyviä ehdotuksia annettiin.
Nyt on aika äänestää valituista sitä henkilöä ja tekoa, joka omasta mielestä ansaitsee kategoriansa Vuoden Paras -tunnustuksen.
Äänestys käy vilkaasti, mikä entisestään nostaa tunnustusten arvoa. Ohjeita äänestykseen löytyy sivulta 7.
Jos  mielestäsi finaalin ulkopuolelle jäi kuitenkin joku, jolle tunnustus olisi pitänyt antaa, niin kerro mielipiteesi – suoraan kohteelle.
Ihan varmasti ketä tahansa ilahduttaa tieto siitä, että hän on mielestäsi tänä vuonna ansainnut vuoden parhaan -tittelin. Eikä  tarvitse edes pitäytyä annetuissa kategorioissa.  Kuka olisi vaikkapa Vuoden Vierelläkulkija?