Lähiruokajakelua Somerolta ympäri Etelä-Suomen

0

Viime kesänä Vaahteramäen MunaEggsPress rupesi uusia uria luoden viemään kananmunia suoraan kuluttajille. Kuluttajien suosio yllätti Mikko Välttilän. Kysyntää on sen jälkeen löytynyt myös muille somerolaisviljelijöiden tuotteille.Tänä syksynä tuotteiden määrä on edelleen kasvanut. Somerolaisuuden maine leviää entisestään, sillä munataksin kyydissä kulkevat nyt myös Anna ja Antero Paijan ruisleivät, Mirva ja Teemu Mäkitalon hunajat ja Satu ja Lasse Näykin lampaanlihat ja -taljat. Lisää perjantain Somero-lehdessä.

Mikko Välttilä myy ennakkoon tilattuja kananmunia kennokaupalla. Saatavilla on Vaahteramäen Friidaa eli ulkokanojen munia sekä luomumunia. Kuva Ilkka Ärrälä.
Mikko Välttilä myy ennakkoon tilattuja kananmunia kennokaupalla. Saatavilla on Vaahteramäen Friidaa eli ulkokanojen munia sekä luomumunia. Kuva Ilkka Ärrälä.