Joulukalenteri 8.12.

0
Possu Pyylevä kiepsautti itsensä laatikkoon, jossa oli kotimaan joulutervehdyskuoria. Hän nuuskutteli, saattaisiko hänelle olla postia.
Possu Pyylevä kiepsautti itsensä laatikkoon, jossa oli kotimaan joulutervehdyskuoria. Hän nuuskutteli, saattaisiko hänelle olla postia.

On aika lähettää joulukortit ja paketit. M-Marketin yhteydessä toimivassa Postin Someron toimipisteessä jouluntulo on ollut päällä jo jonkin aikaa. Väki on lähettänyt paketteja ja tuonut punaisia postikuoria, joissa voi toimittaa kerralla useampia tervehdyksiä.
Kotimaan joulutervehdykset (0,75 eurolla) tulee postittaa 12.12. mennessä. Kakkosluokassa (0,90 euroa) viimeinen postituspäivä on 17.12. ja ykkösluokassa (1 euroa) 18.12. Joulupostikortit mobiilista ja netistä tulee lähettää viimeistään 18.12.
Kotimaan postipakettien viimeiset lähetyspäivät postipaketeille ovat 17.12. ja Postin pakettiautomaateilla 18.12. Ovelle-paketti tulee postittaa 18.12. mennessä ja Joustavasti-lisäpalvelulla varustettuna 17.12. mennessä.
Joulutervehdysten postituspäivistä ulkomaille saa tietoa Postin toimipisteistä.