Pyöräilijään autolla törmännyt pakeni onnettomuuspaikalta

0

Lauantai-aamupäivällä vähän ennen puolta yhtätoista sattui Someron keskustassa autoilijan ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus.
Somerolaispoika oli tullut pyörällään Joensuuntien vieressä kulkevaa pyörätietä ja lähtenyt lähellä liikenneympyrää ylittämään Turuntietä, kun liikenneympyrästä poistumassa ollut henkilöauto törmäsi häneen.
Törmäyksen johdosta poika sinkoutui auton konepellille ja siitä edelleen maahan. Pojan pyörä jäi auton keulan alle, jolloin auton kuljettaja  joutui peruuttamaan pois pyörän päältä. Tämän jälkeen kuljettaja ajoi pois paikalta jäämättä selvittämään tapahtunutta.
Paikalla olleiden sivullisten kertoman perusteella poliisilla on tapahtumien kulusta selvä käsitys, mutta toiseen osalliseen, paikalta poistuneeseen tummaan henkilöautoon liittyvät tiedot ovat vajavaiset ja ristiriitaiset. Poliisi toivoo kyseisestä autosta tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 0295 417 427.
Poika loukkasi törmäyksessä muun muassa lonkkansa ja nilkkansa. Hän pääsi kuitenkin terveyskeskuskäynnin jälkeen kotiin.