Somero joutuu maksamaan lyhennyksiään uudella velalla

0

Hullu mies Huittisista, syö enemmän kuin tienaa. Samaan jamaan  joutuu myös Somero ensi vuonna. Velan ottaminen velan päälle on kaupunginjohtajan mukaan silti vasta esimakua. Suunnitellut valtiovallan ratkaisut saattavat vielä pahentaa tilannetta.
Kaupunginhallituksen jäsenistö vaihtui hieman. Perussuomalaisten jäsen Matti Härkönen vaihtuu Janne Nurmeen ja kokoomuksen Markku Mäki-Teerin varajäsenenä ollut, edesmennyt Timo Alanen vaihtuu Totti Nuoritaloon. Hallituksen puheenjohtajisto jatkaa nykyisellä kokoonpanolla.

Lisää kaupungin taloudenpidosta ensi vuonna perjantain Somero-lehdessä.

Purettavana olevan Kiiruun koulun uudelleen rakentaminen haukkaa leijonanosan Someron kontolle lankeavasta lisävelan ottamisesta.
Purettavana olevan Kiiruun koulun uudelleen rakentaminen haukkaa leijonanosan Someron kontolle lankeavasta lisävelan ottamisesta. Kuva Sauli Kaipainen.