Toisenlainen elokuva

0
20141130, Espoo Soukka Alepa. T2tuotanto/ Tomi Kaukolehto
Somerolainen Kai Merilä on yksi elokuvan pahiksista. Naispääosassa on Johanna Kare.
T2OT (16 of 116)
Elokuvan ohjaa Tomi Salakari (keskellä).
T2OT (74 of 116)
Luvassa on toimintaa ja suuria tunteita.

Toisenlainen on elokuva, joka toteutetaan käytännössä nollabudjetilla. Tuotto annetaan hyväntekeväisyyteen. Pääasiassa elokuva toteutetaan harrastajavoimin, joten päähenkilöiksi on valittu entuudestaan näyttelijöinä tuntemattomia ihmisiä: Leon roolissa on Petri Aarnio ja Maria näyttelee Johanna Kare.  Elokuva ohjaa Tomi Salakari, jonka sukujuuret löytyvät Somerolta.
Mukana on myös valtakunnallisesti tunnettuja kasvoja, kuten esimerkiksi Aake Kalliala, Nicke Lignell, Pauli Aalto-Setälä ja Kai Portman. Filmauspaikalla on ase kädessä nähty myös somerolainen viihdetoimittaja Kai Merilä.

Lue lisää 2.1.2014 lehdestä

 

Katso kohtauksia elokuvasta: http://www.t2tuotanto.com/toisenlainen/