Vuoden 2015 ensimmäinen somerolaisvauva syntyi

0

Tarja Vainio ja Timo Korvenoja Härkjoentien varrelta saivat Someron vuoden 2015 ensimmäisen vauvan. Tyttö syntyi perjantaina 2.1. kello 13.22 Salon sairaalassa. Tunnin päästä samassa sairaalassa putkahti maailmaan toinen uusi somerolainen ja seuraavana päivänä kolmas.
– Kiilasimme kalkkiviivoilla ohi, hymyilee vuoden 2015 ykkösvauvan äiti, Tarja Vainio, jonka esikoistytär painoi syntyessään 3 670 grammaa ja oli 50 senttimetriä pitkä.
Terveydenhoitaja Pirjo Karvonen Someron äitiysneuvolasta kertoo, että vuodenvaihteen tienoolla useammalla somerolaisella oli laskettu aika. Tarja Vainion ja Timo Korvenojan esikoisen laskettu aika oli 31.12.

Vuoden 2015 ensimmäinen  somerolaisvauva syntyi 2. tammikuuta 2015 . Äiti on Tarja Vainio ja isä Timo Korvenoja.
Vuoden 2015 ensimmäinen somerolaisvauva syntyi 2. tammikuuta. Äiti on Tarja Vainio ja isä Timo Korvenoja.