Somerolainen maanrakentaja ja aktivisti Jari Ahlfors (sit.) Itsenäisyyspuolueen kansanedustajaehdokkaaksi

0

ehdokas_AHlfors_Jari_vaaka

Jari Ahlfors kertoo olevansa perhekeskeiset perusarvot omaava pitkän linjan aktivisti. Hän on huolestunut nykykehityksen suunnasta, jossa ihmisen arvoa mitataan rahassa.

Ahlfors valitsi IPU:n, koska kokee puolueen arvot ja päämäärät ominaan, ja pystyy allekirjoittamaan ne varauksetta. Hänen mielestään Suomen tulee olla itsenäinen maa, jolla on oma armeija, valuutta ja keskuspankki.
Ehdokkaan tavoitteita ovat sitovat kansanäänestykset, lasten oikeuksien parantaminen, työllisyyden ja työn kannattavuuden parantaminen, tasa-arvon vahvistaminen ja eriarvoistumisen estäminen sekä puolueettomuus, oma valuutta ja keskuspankki.
Ahlfors luonnehtii Suomea osaamisen ja hyvinvoinnin maaksi, jonka ylläpitoon tarvitsemme itsenäisyyden, puolueettomuuden ja hyvät suhteet muihin maihin. Ahlfors painottaa myös sitä, että tarvitsemme nyt hyvää yhteistyötä keskenämme.