Illanvietto päättyi veitseniskuun

0

Seurueen illanvietto Pitkäjärvellä tänään aamuyöstä 28.3. veitseniskuun. Somerolaispariskunnan vieraana olleelle koskelaispariskunnalle oli tullut riitaa puoli viiden aikoihin aamulla. Riidan kestäessä koskelaisnainen oli hakenut keittiöveitsen. Tapahtumien etenemisestä on ristiriitaista tietoa, mutta tilanteen edetessä mies oli tarttunut naiseen saadakseen veitsen pois naiselta. Välikohtauksessa mies oli saanut veitsestä piston sekä oikeaan kyynärtaipeeseensa että vasempaan ranteeseensa. Vammoista jälkimmäinen oli syntynyt miehen kaadettua naisen ja pariskunnan kamppaillessa veitsestä. Sen osalta, syntyikö ensimmäinen, isompi vamma tahallisesta veitsellä lyömisestä, asianosaisten käsitykset ovat voimakkaasti eriävät.
Koko paikalla ollut seurue oli tapahtumahetkellä vahvassa humalatilassa.
Koskelaismiehen saamista vammoista isompi vaati tikkejä, jota hoitoa varten hän joutui käymään Forssan aluesairaalassa.