1985: ATK tutuksi somerolaisille

0
Tietokoneet ovat tulleet jäädäkseen, eikä ainakaan nuoremmalla polvella tunnu olevan mitään sitä vastaan. keskiviikon ATK-illassa laitteet olivat ahkerassa käytössä.
Tietokoneet ovat tulleet jäädäkseen, eikä ainakaan nuoremmalla polvella tunnu olevan mitään sitä vastaan. keskiviikon ATK-illassa laitteet olivat ahkerassa käytössä.

Somero-lehti uutisoi 20 vuotta sitten 15.3.1985, että tietokone on tunkeutumassa elämäämme yhä voimakkaammin – halusimmepa sitä tai emme. ”Ilmaisesti näyttää, että pian tietokone on yksityisellekin ihmiselle välttämättömyys teknistyvässä maailmassamme. Tämä tietäen on Somerollakin lähdetty reippaasti liikkeelle atk:n salaisuuksien paljastamiseksi mahdollisimman monille. Viimeisin tempaus järjestettiin keskiviikkona Kiiruun koululla ATK-kerhon ohjelmallisten iltamien merkeissä.”