Lähes kaikki lukevat sanomalehtiä

0

Somero-lehti muuttaa toukokuun alussa Heikintielle Lounean puhelintalon yläkertaan.
Muutto ei vaikuta mitenkään lehden ilmestymiseen, vaan niin paperinen kuin digitaalinenkin lehti ilmestyvät jatkossa normaalisti.
Ensi  viikolla sen sijaan vappu muuttaa lehden ilmestymistä sen verran, että perjantain numero tulee jo torstaina.
Muuttolaatikoita pakatessa toimitus tekee täyttä höyryä myös Suvi-Someroa. Jos vielä haluaa kertoa kesälehdessä jotakin, niin nyt kannattaa ottaa pikaisesti yhteyttä toimittajiin tai ilmoitusmyyjiin.
Lehtien lukemisesta saimme iloisia uutisia Kansalliselta Mediatutkimukselta: Lähes jokainen suomalainen lukee sanomalehtiä painettuna tai digitaalisena
Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan 92 prosenttia suomalaisista lukee sanomalehtisisältöjä. Painettua lehteä lukee kaksi kolmesta, digitaalista sanomalehteä lukee 70 prosenttia ja näitä molempia rinnakkain käyttää 44 prosenttia suomalaisista.
Pelkästään sanomalehtien digitaalisia palveluita käyttää joka neljäs ja vain painettuja sanomalehtiä lukee joka viides suomalainen.
Sanomalehtien lukeminen on erittäin korkealla kaikissa ikäryhmissä, 12–19-vuotiaistakin 85 prosenttia lukee sanomalehtiä. Nuoremmissa ikäryhmissä painottuu digitaalisen sanomalehtien lukeminen.
Sekä painettujen että digitaalisten sanomalehtisisältöjen käyttö on voimakkainta 40–64-vuotiaiden keskuudessa. Tämän ikäisistä lähes 60 prosenttia lukee sanomalehtiä sekä painetussa että digitaalisessa muodossa.
Somero-lehdessä digitilausten määrä on tällä hetkellä 190 kappaletta. Paperilta lehtensä lukee 5 127 tilaajaamme, joten se on yhä selkeä suosikki. Sen lisäksi Somero-lehdellä on runsaat sata lukijaa, jotka tilaavat lehtensä molempina versioina.