Urheilutien liikennemerkki uudistuu jälleen

0
Urheilutien liikennemerkkiin aiotaan laittaa kaksi lisäkilpeä, jotka  rajoittavat ajoa viikonloppuisin ja pyhisin.
Urheilutien liikennemerkkiin aiotaan laittaa kaksi lisäkilpeä, jotka rajoittavat ajoa viikonloppuisin ja pyhisin.

Puheenaiheena ollut Urheilutien liikennemerkki saa keralleen kaksi lisäkilpeä. Mustalla sulkuihin kirjoitettuna ovat kellonajat, jotka koskevat arkilauantaita ja punaisella sunnuntain sekä muiden pyhäpäivien kieltoajat.

Kaupungin maanrakennusmestari Jyrki Rinta-Paavola kertoo, että kilvet on tilattu ja asennetaan hetimmiten paikoilleen.

Tien varressa on nyt liikennemerkki, joka kieltää moottorikäyttöisillä ajoneuvoilla ajamisen, ja lisäkilpi hurruuttelun arkipäivien iltoina maanantaista perjantaihin kello 21–06. Ne sallivat ongelmana olleen viikonvaihteiden ja öisen ajelun.