Esakallio on tanssittanut 50 vuotta

0

Annikki Tähti oli yksi Esakallion esiintyjistä avajaisissa vuonna 1965. Tänäkin päivänä tanssilavan pitää tarjota tähtiä, mutta ennen kaikkea musiikkia, jota on hyvä tanssia. Tanssipaikan 50-vuotisjuhlan kunniaksi väkeä viihdyttävät muun muassa Jari Sillanpää sekä Matti ja Teppo.
Laatu, monipuolisuus ja uudistumiskyky ovat tanssipaikan menestymisen edellytyksiä. Tarvitaan myös ahkeraa talkooporukkaa, joka jaksaa tehdä työtä yhteisen hyvän eteen vuodesta toiseen.
Esakallion omistajalle, urheiluseura Someron Esalle yhteinen hyvä on ollut urheilijat. Lava on ollut merkittävä varainhankintamuoto, jotta nuoret saavat harrastaa ja kehittyä lajissaan.
Esakallion lavalla on ylitetty miljoonan kävijän raja.

Terttu Leino (vas.) muistaa kuin eilisen päivän Esakallion avajaiset. – Uuden lavan aukeamista odotettiin innolla. Minusta odotukset ovat täyttyneet, totesi Leino vierellään Kaarina Kallio Nostalgiaviikolla.
Terttu Leino (vas.) muistaa kuin eilisen päivän Esakallion avajaiset. – Uuden lavan aukeamista odotettiin innolla. Minusta odotukset ovat täyttyneet, totesi Leino vierellään Kaarina Kallio Nostalgiaviikolla.