Marianne Kotikoski on tuore kokki. Hän valmistui perjantaina Salon Seudun Ammattiopistosta kolmen vuoden opiskelun jälkeen. Hän kertoo olleensa lukiossa ennen kuin löysi kutsumuksensa.
– Olin lukiossa vuoden ja siellä tajusin, että ehkä tämä kokin ammatti olisi enemmän oma juttu.
Leipominen oli kuitenkin Kotikosken suosikki.
– Mieluummin leivon jotain marsipaanin kanssa kuin ihan tavallista peruspullaa, hän kertoo.
Viimeiset 11 viikkoa Kotikoski työssäoppi Lamminniemen Hyvinvointikeskuksen keittiössä. Hän kertoo viihtyneensä paikassa loistavasti.
– Lamminniemi oli tosi kiva paikka. Täällä sai olla asiakkaiden kanssa paljon tekemisissä.
Mitään tarkkoja tulevaisuudensuunnitelmia Marianne Kotikoski ei ole tehnyt, mutta jatkokouluttautuminenkaan ei ole poissuljettu vaihtoehto.
