Kokin takkiin ja ammattiin

0

Marianne Kotikoski on tuore kokki. Hän valmistui perjantaina Salon Seudun Ammattiopistosta kolmen vuoden opiskelun jälkeen. Hän kertoo olleensa lukiossa ennen kuin löysi kutsumuksensa.
– Olin lukiossa vuoden ja siellä tajusin, että ehkä tämä kokin ammatti olisi enemmän oma juttu.
Leipominen oli kuitenkin Kotikosken suosikki.
– Mieluummin leivon jotain marsipaanin kanssa kuin ihan tavallista peruspullaa, hän kertoo.
Viimeiset 11 viikkoa Kotikoski työssäoppi Lamminniemen Hyvinvointikeskuksen keittiössä. Hän kertoo viihtyneensä paikassa loistavasti.
– Lamminniemi oli tosi kiva paikka. Täällä sai olla asiakkaiden kanssa paljon tekemisissä.
Mitään tarkkoja tulevaisuudensuunnitelmia Marianne Kotikoski ei ole tehnyt, mutta jatkokouluttautuminenkaan ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Marianne Kotikoski pohtii jatkokouluttautumista.
Marianne Kotikoski pohtii jatkokouluttautumista.