Taiteilijasielut saavat toisistaan voimaa

0

Jaana Ojalaisen ja Jakke Haapasen hyvä tiimityö sekä kunnioitus ja luottamus toisiinsa sai pariskunnan tekemään haaveistaan totta. He ryhtyivät taiteilijoiksi. Haapanen maalaa surrealistisia tauluja ja Ojalainen tekee koruja kierrätysmateriaaleista, erityisesti polkupyörän ketjuista.
Pari muutti pääkaupunkiseudulta Somerolle, jotta raha riittää olennaiseen. Järkähtämätön palo on niin voimakas, etteivät he voi pitää sormiaan irti piirtämisestä, maalaamisesta ja korujen kokoamisesta. Ideoita sinkoaa siihen tahtiin, että niistä voisi jakaa työtä muillekin.
Elämä on asettunut uomiinsa Somerolla. He ihmettelevät, miten vastaan on tullut niin paljon auttavaisia ihmisiä. Uusia ovia on auennut kerta toisensa jälkeen.

Jakke Haapanen ja Jaana Ojalainen ovat toistensa parhaat tukijat ja kannustajat.
Jakke Haapanen ja Jaana Ojalainen ovat toistensa parhaat tukijat ja kannustajat.