Ylöpirtissä alkaa lemmikkien ravintolisien valmistus

0

Ensi viikolla Ylöpirtissä aletaan pullottaa lemmikkien: koirien ja kissojen, ravintolisiksi tarkoitettuja täsmävaikutteisia öljyjä. Linjasto on paikoillaan Ylöpirtissä, Satu Grönholmin omistamassa kiinteistössä. Grönholm hoitaa pullotuksen ja vastaa Olini Oy:n tuotannosta Somerolla. Myös raaka-ainevarasto on samojen seinien sisällä.
Yrityksen kehittämät tuotteet lähtevät maailmalle auttamaan lemmikkejä muun muassa nivelvaivoissa ja ihottumissa. Turkit halutaan kiiltämään ja eläimet voimaan hyvin.

Tutkija, rasvahappoasiantuntija Mikko Griinari (vas.) ja muun muassa logistiikasta huolehtiva Petrus Liukkonen ovat järjestelleet asioita Somerolla siihen kuntoon, että Olini Oy:n lemmikkien ravintolisiksi tarkoitettujen öljyseosten pullotus ja varastointi voi alkaa Ylöpirtissä. Satu Grönholm odottaa innolla uuden alkua.
Tutkija, rasvahappoasiantuntija Mikko Griinari (vas.) ja muun muassa logistiikasta huolehtiva Petrus Liukkonen ovat järjestelleet asioita Somerolla siihen kuntoon, että Olini Oy:n lemmikkien ravintolisiksi tarkoitettujen öljyseosten pullotus ja varastointi voi alkaa Ylöpirtissä. Satu Grönholm odottaa innolla uuden alkua.

Olini Oy:n toimitusjohtaja, espoolainen, Anna-Liisa Lundell, luottaa miehensä, pitkän linjan rasvahappotutkija Mikko Griinarin tuotekehitystaitoihin.
Rasvahapoilla on tärkeä rooli elimistössä, esimerkiksi jotkut niistä hillitsevät tulehdusreaktioita. Olinin juju on valmistaa täsmävaikutteisia tuotteita eri-ikäisten lemmikkien erilaisiin tarpeisiin.
Yritys on kasvattanut toimintaansa nettimyyntinä Ruotsiin. Pohjois-Amerikkaan on patentoituna ykköstuote Nutrolin Iho & Turkki. Tavoitteena on valloittaa Euroopan markkinat, ja kenties jatkossa laajentaa tekemään rasvahappovalmisteita myös ihmisille.

Lue lisää perjantain 26.6. Somero-lehdestä.