2000: Seiväskarnevaaleihin tulossa hyvä tasoinen kilpailu

0
Seiväskarnevaaleilla on lupa odottaa huimia tuloksia.
Seiväskarnevaaleilla on lupa odottaa huimia tuloksia.

Perjantaina, 7. heinäkuuta 2000

Someron seiväskarnevaaleille on tulossa tasokas hyppääjäjoukko. Sunnuntaina käytävään kisaan on ilmoittautunut lukuisa joukko viiden metrin yrittäjiä.
Ilmoittautuneista parhaan tuloksen haltija on venäläinen Vadim Strogalyov, jonka ennätys on niinkin kvoa kuin 580. Viime vuoden karnevaalien voittaja Jussi Autio lähtee puolustamaan voittoaan. Hänen ennätyksensä on 560 eli sama kuin englantilaisella Kevin Huggisilla. Ariel Mäkisoini on niin ikän yltänyt 550 korkeuteen, joten odotettavissa on korkeatasoinen korkeuskisa.

Somero Esaa edustavat sarjassa M17 Juha Kostiander sekä Niko Jalava. Tyttöjen D13 sarjassa hyppää Minna Nikkanen, joka hyppäsi vielä viime vuonna sarjassa D11 tehden kauden Suomen parhaan tuloksen.

Seiväskarnevaalien leirille on tulossa lähes sata nuorta saamaan lisäoppia vaativassa lajissa. Leirillä on yhteensä 15 kouluttajaa.

Sunnuntaina seiväskarnevaaliviikonlopun pääkilpailun yhteydessä mitellään voimia voimamies. Voiman lisäksi ketteryyttä vaativassa kilpailussa on tänä vuonna sarja myös naisille.