2000: Tangokuninkaalliset aloittavat keikkailun Somerolta

0
Vasta valitut kruunupäät saapuvat Somerolle tänään.
Vasta valitut kruunupäät saapuvat Somerolle tänään.

Perjantaina, 21. heinäkuuta 2000

Tangomarkkinoilla juuri valitut Tangokuningas Antti Raiski ja -kuningatar Mira Kunnasluoto starttaavat kuninkaallisina ensi keikalle tänä viikonloppuna. Kuninkaalliset esiintyvät perjantaina kahdella paikkakunnalla Somerolla ja Turussa.

Antti Raiski saapuu Somerolle ensimmäisenä illan hämärtyessä. Somerolta hän pinkaisee Turkuun. Mira Kunnasluoto laulaa ensin Turussa ja saapuu Somerolle puolen yön aikaan.

Kuninkaallisten ensimmäinen viikko on sujunut vauhdikkaasti lähinnä useiden haastattelujen ja kuvausten merkeissä. Tällä viikolla on myös käyty studiossa nauhoittamassa Tangomarkkinat XIII CD-levy. Kuninkaan rinnalla on Taisto Lunkan luotsaama Lumipallo-orkesteri ja kuningatar saa vierelleen Arto Nuotio&Fantasia-yhtyeen.