Bussi Somerolle: etkot tänään, huomenna juhlitaan koko päivä

0
SundGården
SundGården
20130604 HELSINKI Muusikko Kalle Salonen. Kuva Pekka Elomaa
20130604 HELSINKI Muusikko Kalle Salonen. Kuva Pekka Elomaa
Jarkko Honkanen
Jarkko Honkanen
Heikki Koskelo
Heikki Koskelo
Agents
Agents

Rauli Badding Somerjoen teemapäivää vietetään Somerolla huomenna koko päivän. Jo ennen sitä juhlitaan etkot Kiiruun puistossa, kun illalla jyrähtää RBS-rock. Puistossa kuullaan ainakin heviä, rockia, räppiä, countrya, bluesia ja iskelmää. Mukana on kaksi turkulaista bändiä Heavy Fluid ja Dr. Potion, loimaalainen Dioria, somerolainen Isoisä Kohtu Kohtu, Ikkunaprinsessaksikin kruunattu Laura Simoila Soul Matesin kanssa Helsingistä sekä räppärit Jonihey Porvoosta soittokavereineen ja kaarina-laislähtöinen Kalle Kajo Niskanen.

Huomenna lauantaina ohjelma alkaa keskustelutilaisuudella, jossa ovat mukana Baddingin sisko, läheinen ystävä ja elämänkerran kirjoittaja. Puistossa pannaan jalalla koreasti levytansseissa ja konsertissa kuullaan komea kattaus erilaisia tulkintoja teemapäivän kuninkaan tuotannosta.

Badding-pysäkki paljastetaan kello 16.

Illalla on kirkkokonsertti ja kahdet lavatanssit. Viikonlopun artistit esitellään tarkemmin Somero-lehdessä.

Lue lisää 10.7.2015 lehdestä