Tiisu hullaannutti Ruisrockin

0

Ruisrock_tiisu Ruisrock_tiisu_poseeraa

Tiisun kesähitti Tänään sä musta hullaannut ilmestyi viikko sitten seitsemäntuumaisena vinyylisinglenä. Perjantaina Tiisuun hullaantui Ruisrockin yleisö ja lauantaina oli vuorossa Harjufest Karkkilassa.
Yhtyeen tärkeä tavaramerkki, energinen lavaesiintyminen, tulee tämän kesänä aikana tutuksi festarikansalle. Isoilla lavalla bändin johtohahmo Henrik ”Tiisu” Illikaisella on tilaa näyttää ja kiihdyttää itsensä vauhtiin.
Ruisrock on ehtinyt 46 vuoden ikään. Tänä kesänä ylittyi jälleen kävijäennätys. Festivaalilla juhli kolmen päivän aikana yhteensä 95 000 kävijää. Perjantai ja lauantai olivat loppuunmyytyjä 35 000 yleisöllään.
Vetonauloja olivat muun muassa Pharrell Williams, Ellie Goulding, Haloo Helsinki sekä Somerollakin silloin tällöin bongattava Kaija Koo, jonka mukana yleisö lauloi autuaallisesti, muistaen ulkoa kaikkien biisien sanat.

Lue lisää 7.7.2015 lehdestä