Miksi juuri nämä?

0

Vuoden paras -kilpailuun tuli reilut kaksisataa ehdotusta. Niistä on nyt valittu kolmekymmentä hyvää finalistia.
Kymmeniä hyviä ehdotuksia jäi valitettavasti kisan ulkopuolelle, sillä johonkin raja on vedettävä.
On hienoa, miten paljon hyvää ehdottajat löysivät kaupungistamme. Finaalissa on nyt upeita tapahtumia ja hienoja persoonia, joista on taatusti vaikea valita parasta.
Vaikeaa oli raadillakin. Osa ehdokkaista nousi finaaliin selkeästi siksi, että niitä oli ehdotettu eniten. Tasavahvoissa tilanteissa eri yhdistysten ja yritysten edustajista koottu raati joutui pahan paikan eteen nostaakseen yhden toisen edelle. Onneksi moni oli liittänyt mukaan perusteluita, joita raati käytti apunaan.
Kaikkia ehdokkuuksia ei perusteltu mitenkään. Joku sanoi, että ei edes tarvitse, asia on niin selvä.
Eniten erilaisia ehdotuksia tuli hyvistä asiakaspalvelijoista. Kertonee siitä, miten paljon somerolaiset arvostavat yrityksissä hyvää palvelua. Me haluamme asioida ihmisten kanssa.
Somero-lehden näkökulmasta ilahduttaa, miten paljon sivuillemme kirjoittavia tai piirtäviä ihmisiä nostettiin esille Vuoden kynäilijäksi. Kaikki finalistitkin ovat heitä.
Koska Somero-lehti hoitaa äänestyksen ja laskee äänet, emme noteeranneet lehteä tai sen henkilökuntaa koskevia ehdotuksia, mutta kiitämme siitä, että muistitte myös lehdentekijöitä.
Antakaahan äänenne kuulua!