Onko Bemarin ratissa liikenteen veemäisin kuski?

0

 

Etualalla näkyy BMW  E34 M5, joka on  suosittu harrasteauto. Sen takana oleva M635 CSI on erittäin harvinainen sporttimalli 1980-luvun alkupuoliskolta. Rivissä näkyy myös harvinainen 328i Fijigrün värinen (mintun vihreä) auto ja seuraavana myös harvinainen 1M Coupe sekä todella harvinainen valkoinen   Z3 Coupe.
Etualalla näkyy BMW E34 M5, joka on suosittu harrasteauto. Sen takana oleva M635 CSI on erittäin harvinainen sporttimalli 1980-luvun alkupuoliskolta. Rivissä näkyy myös harvinainen 328i Fijigrün värinen (mintun vihreä) auto ja seuraavana myös harvinainen 1M Coupe sekä todella harvinainen valkoinen Z3 Coupe.

– Se on median akiteeraama juttu. En allekirjoita sitä, tokaisee Btcf-yhdistyksen Turun alueaktiivi Tuukka Niinikorpi.
Mies saapui Somerolle Bemari-harrastajien Turkumiitti-nimeä kantavan tapahtuman mukana. Tapahtumassa noin 250 autoharrastajaa ajoi Bemareilla Turusta Härkätietä pitkin Somerolle ja Salon kautta takaisin. Autoja letkassa oli lähes kahdeksankymmentä.

Lue lisää 22.9.2015 lehdestä