Somerolla nähdään taas liigatason lentopalloa

0

 

Someron monitoimitalon peliparketilla nähdään pitkästä aikaa liigatason lentopallojoukkue panoksellisessa ottelussa, kun huittislainen LP Vampula saapuu tänne Suomen cupin avauskierroksen otteluun.
Somerolta valtakunnalliseen cupiin ilmoittautui hieman yllättäen Someron Pallon kakkosjoukkue, joka hakee kovasta cup-kamppailusta pelirutiinia lähestyvän kakkossarjakauden koitoksiin.
Lokakuun alussa käynnistyvässä naisten kakkossarjassa on tällä kaudella mukana kaksi Someron Pallon joukkuetta. Ne on harmillisesti sijoitettu alkusarjavaiheessa eri lohkoihin, niin että monitoimitalossa ei – ainakaan vielä syyskaudella – nähdä mielenkiintoisia paikallispelejä.
Suomen cupin ottelu SoPa kakkosen ja LP Vampulan välillä pelataan ensi maanantaina, eli 28. päivänä kuluvaa kuuta. Samassa vaiheessa kamppailun puolivälieräpaikoista aloittavat ykkössarjalainen HEL Volley ja Mestaruusliigaan noussut MesTo, Kuusamon Pölkky ja LiigaPloki sekä Oriveden Ponnistus ja Pieksämaki Volley.
Euroopan cup-kilpailuihin osallistuvat naisten Mestaruusliigaseurat LP Viesti, LP Kangasala, HPK ja WoVo aloittavat cup-taipaleensa vasta puolivälierävaiheessa.