Voiman tie vie Neloseen

0

 

Kumpi ottaa? Kauden aikana kovasti kehittynyt Voiman Antti Lehtimäki hyökkää päättäväisin ilmein kohti palloa, jota tavoittelee myös Paraisten Jami Virtanen.
Kumpi ottaa? Kauden aikana kovasti kehittynyt Voiman Antti Lehtimäki hyökkää päättäväisin ilmein kohti palloa, jota tavoittelee myös Paraisten Jami Virtanen.

Someron Voiman jalkapallomiehet nousivat vuosituhannen vaihteen alkupuolella vauhdilla Kakkoseen, mutta kiitivät nyt alas Neloseen.
Kauteen 2003 asti Voima tunnettiin nelosdivisioonajyränä, jolla oli edelliseltä vuosikymmeneltä takanaan yksi kauden mittainen piipahdus silloiseen kolmosdivisioonaan.
Syksyllä 2003 seura lunasti paikan Turun piirin Kolmoseen ja jatkoi nousuhurmoksessa seuraavalla kaudella vielä yhtä pykälää ylemmäs, Kakkoseen. Siellä somerolaisseura pysyi ensin kolme kautta putkeen ja teki seitsemän seuraavan kauden aikana vielä kaksi kauden mittaista visiittiä tuolle tasolle.
Viime ja tämä syksy sitten toistivat yli kymmenen vuoden takaisen pikakiidon – mutta päinvastaiseen suuntaan. Vuosi sitten Voima tuli alas Kakkosesta ja nyt matka siis jatkuu yhden Kolmosen kauden jälkeen Turun piirin Neloseen.
Vielä pidemmän taipaleen Nelosen yläpuolisissa sarjoissa joutunee jättämään taakseen kemiönsaarelainen FC Boda. Se nousi Kolmoseen kaudella 1994 ja tahkosi tällä nimenomaisella sarjatasolla yhtä lyhyeksi jäänyttä Kakkosen visiittiä lukuun ottamatta.

Lue lisää 29.9.2015 lehdestä