Naapurit kinaavat autojensa paremmuudesta

0

 

auton omistaja Jarkko Korpihuhta auto Cadillac amerikanautot autotalli autojen rakentaminen autojen rakentaja kromi pelti korjaamo
Jarkko Korpihuhta ja Cadillac.
auton omistajat Kari Löfberg Jarkko Korpihuhta Marilyn Monroe pahvi pahvikuva amerikanautot autojen rakentaminen autojen rakentaja kromi pelti auto autot
Kari Löfberg, Jarkko Korpihuhta, Marilyn Monroe ja Elvis.
auton omistajat Kari Löfberg Jarkko Korpihuhta autotalli Chrysler New Yorker ankkahahmo ankka amerikanautot autojen rakentaminen autojen rakentaja maalaus
Chrysler New Yorker.
auton omistajat Kari Löfberg Jarkko Korpihuhta autotalli katutaide katutaiteen näyttely amerikanautot autojen rakentaminen autojen rakentaja maalaus taulu taulut
Kari Löfbergin autotalli.

Naapurukset Kari Löfberg ja Jarkko Korpihuhta ovat molemmat hurahtaneet amerikkalaisiin autoihin. Siinä missä harrastus kavereita yhdistää, löytyy myös ikuinen väittelyn aihe. He nimittäin harrastavat kilpailevien valmistajien erityyppisiä autoja. Löfberg pitäytyy Chryslereissä, kun taas Korpihuhdalla on General Motorsin valmistama avo-Cadillac.
Elämäntapataiteilija Kari Löfbergille ei kuitenkaan sanallinen väittely riittänyt, vaan hän keksi tehdä aiheesta sarjakuvan. Humoristisessa lyhytsarjakuvassa seikkailevat Donald Truck äijämäisellä avolava-Dodgellaan sekä Elvis the Pelvis caddyllaan kruisaillen.
Kuten esikuvillaan, on sarjakuvahahmojenkin välillä kova vääntö siitä, kumman auto on parempi. Toisin kuin tunnetut riitapukarit Aku Ankka ja Teuvo Tulppu, eivät Donald ja Elvis sentään naapurisotaa käy, vaan tyytyvät kettuiluun ja herjanheittoon. Kuten tekevät ystävykset Löfberg ja Korpihuhtakin.

Lue lisää 9.10. 2015 lehdestä