Vuoden yrittäjä on Sporttikone

0

 

Palkinnon vastaanottavat Ari ja Elina Kujansuu sekä Pasi Nieminen ja Mia Mattila. Kuva Pia Maavirta
Palkinnon vastaanottavat Ari ja Elina Kujansuu sekä Pasi Nieminen ja Mia Mattila.
Kuva Pia Maavirta

Vuoden yritys Somerolla on Someron Urheilu ja Vapaa-aika Oy eli Sporttikone. Yritys on perustettu 2003. Yrityksen omistavat Ari Kujansuu ja Pasi Nieminen. Toimitusjohtaja on Ari Kujansuu. Yritys myy pienkoneita ja urheilutarvikkeita. Yrityksellä on Someron lisäksi toimipisteet myös Salossa ja Kaarinassa. Yritys työllistää 18 henkeä. Liikevaihto on 6,1 miljoonaa euroa.
Palkinnon vastaanottavat Ari ja Elina Kujansuu sekä Pasi Nieminen ja Mia Mattila.
Maakunnallinen yrittäjäpalkinto 2015 ja kuntakohtaiset palkinnot jaettiin Varsinais-Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtumassa, Varsinais-Suomen yrittäjägaalassa. Paikalla oli lähes 800 juhlijaa.
Maakunnallinen yrittäjäpalkinto luovutettiin laitilalaiselle Munax Oy:lle. Lisäksi illan aikana jaettiin 31 kuntakohtaista yrittäjäpalkintoa sekä seitsemän Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin timanttiristiä 40, 50 ja 60 vuoden yrittäjyydestä. Timanttiristi 60 vuoden yrittäjyydestä jaettiin nyt ensimmäistä kertaa koko Suomessa. Timanttiristi luovutettiin turkulaiselle yrittäjälle Rakel Ruokoselle, Muotitalo Ra-Ke Oy:stä.

Lue lisää 20.9.2015 lehdestä