Avajaiset 20. marraskuuta

0

 

Someron joulukatu avataan perjantaina 20. marraskuuta.
– Viime vuonna joulukadun avausta aikaistettiin viikolla. Tänä vuonna ajankohta on sama. Yrittäjät toivoivat aikaistamista, jotta joulukauppa saataisiin pyörähtämään käyntiin Somerollakin. Naapurikaupungeissa Salossa ja Forssassa avaus on jo edellisenä viikonvaihteena, kertoo Someron Yrittäjien puheenjohtaja Janne Tolvi.
Hänen sanoo joulukadun virittelevän somerolaiset joulutunnelmaan.
– Joulukatu on kaupungille piristysruiske.
Joulukadun kulkue lähtee Someron torilta kello 17 ja johdattaa avajaisjoukon Kiiruunpuistoon. Väelle on tarjolla joulupuuroa ja ohjelmaa.
Tilaisuudessa nähdään muun muassa tulishow, kuullaan trumpetisti Matti Makoa ja Someron Naiskuoron esittämiä joululauluja. Juontajana toimii Hannu Määttänen. Avauksessa voi tavata joulupukin ja -muorin.
Tapahtuman järjestävät Someron Yrittäjät, Someron Yrittäjänaiset, Somero Sydämessä, Someron kaupunki ja Someron Kulttuuri.