Kiiruun urakoita ei päästy käsittelemään

0

 

Kaupunginhallituksen piti eilen käsitellä Kiiruun koulun urakoihin liittyvää, kaupunginjohtaja Sami Suikkasen esitystä otto-oikeuden käyttämisestä teknisen lautakunnan päätökseen. Päätöksenteko siirtyi, koska lautakunnan kaksi viikkoa sitten pidetyn kokouksen pöytäkirjaa ei ole tarkistettu.

Asiaa käsitellään kahden vikon kuluttua.

Suikkanen uskoo, että teknisen lautakunnan urakkakilpailusta tiputtama Ojarannan Rakennus täyttää kaupunginhallituksen asettamat ehdot, joissa yrityksiltä vaaditaan kokemusta Terve talo -kriteerin mukaisesta rakennustavasta. Ojarannan lisäksi selvitetään myös Lemminkäisen ja Jatkeen mahdollinen osallistuminen urakkakilpailuun, sillä molemma jättäytyivät pois, kun niiltä pyydettiin lisäselvityksiä Terve talo -kriteerin mukaisista aiemmista rakennuskohteista.