Minna Nikkanen valittiin jo

0

 

a) seiväshyppääjä Minna Nikkanen

Someron Esan Minna Nikkanen on niiden 11 urheilijan joukossa, jotka Suomen Urheiluliitto nimesi ensi kesän EM-kisoihin. Kisat pidetään Hollannin Amsterdamissa heinäkuun 6.–10. päivinä. Runsaan kuukauden kuluttua tästä ovat vuorossa Rio de Janeiron olympiakisat, jonka tulosrajan Nikkanen SE-tuloksellaan 460 viime kesänä jo ylitti.
– Harvinainenhan tällainen varhainen valinta minulle on, mutta hyvä jos tulee jotakin sellaista, että joutuu säätämään treeniä, Nikkanen sanoo.
Nikkanen on hieman linjannut harjoitteluaan uudelleen varoakseen jalkojen liikakuormitusta ja viime talven tapaisia ongelmia.
– Hallikaudella kilpailen muuten normaalisti, mutta MM-hallit jäävät väliin, Nikkanen sanoo.
Ensi kesän EM-kisat tarkoittavat sitä, että samaan aikaan Somerolla pidettävissä Seiväskarnevaaleissa Minna Nikkasta ei silloin nähdä. Amsterdamin karsintakilpailu kun hypätään torstaina heinäkuun 7. päivänä ja finaali sitten lauantaina 9. heinäkuuta.