Nyt piti tulla, ensi viikko vielä kysymysmerkki

0

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n työtaistelu alkoi eilen.
Vaiheittain eri puolille maata etenevä lakko uhkaa häiritä pahoin sekä sanomalehtien jakelua  muun postin kulkua.
Lakko ei torstaina saatujen tietojen mukaan koske vielä tänään perusjakelua, joten Somero-lehden pitäisi ilmestyä kaikille tilaajille. Tosin ylityökiellon vuoksi voi ilmetä joitain ongelmia ja myöhästymisiä.
Aluksi lakko koskee vain Postin varhaisjakelua, jota Somero-lehti ei käytä. Somero-lehden varhaisjakelun hoitaa TS-Yhtymän omistama Lounais-Suomen Tietojakelu, joka ei kuulu lakon piiriin.
Yhtymän oman varhaisjakelun lisäksi Somero-lehteä kuskaa Postin perusjakelu. Eli jos lakko laajenee koskemaan Postin perusjakelua, se tarkoittaa sitä, että valitettavasti emme saa toimitettua kaikkia lehtiä perille.