Tänään vastustetaan väkivaltaa

0

 

kynttila

Marraskuun 25. päivä vietetään YK:n naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastustavaa päivää. Temapäivänä sytytetään kynttilöitä Valoa, ei väkivaltaa -tapahtumissa lähes kuudellakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen, väkivaltaa kokeneiden ja väkivallan vuoksi menehtyneiden naisten muistolle. Someroa lähin tapahtuma on Salon Kauppakeskus Plazassa.
Kaikki 57 tapahtumapaikkakuntaa löytyvät osoitteesta http://vakivaltaobservatorio.fi/paikkakunnat/.
Kampanja on tänä vuonna suunnattu henkistä väkivaltaa vastaan. Henkinen väkivalta on vaikea aihe, josta puhutaan vähän. Kampanjan tavoitteena on auttaa tunnistamaan henkistä väkivaltaa. Kampanjan teemana on Pelko tuhoaa rakkauden. Viesti on yksinkertainen: Jos pelkäämme sitä ihmistä, jonka odotamme ja toivomme rakastavan itseämme, on jokin vinossa.