1985: Kodinkonehuolto avasi Somerolla

0

Tiistai, 17. joulukuuta 1985

Virallisesti yrityksen nimi on Kodinkonehuolto P. Salonen& k:ni. Kumppani. Salosen Sinikka vaimo hoitelee kirjanpitoa sekä päivystystä niinä aikoina jolloin isäntä kiertelee asiakaskäynneillä.
-Aamupäivät työskentelen täällä liikkeessä, iltapäivät menevät sitten asiakaskäynteihin. Toimintalueena on pääasiallisesti Somero ja Salon seutu, kertoo Pertti Salonen.

Salosen valttina kodinkonealalla on vankka kokemus. Hän on ollut ammatissaan jo parin vuosikymmenen ajan, josta viimeisen vuoden yksityisyrittäjänä Salossa. Kaupungissa kilpailu asiakkaista oli kuitenkin sen verran kovaa, että sai Salosen muuttamaan liikkeensä paremmalle markkina-alueelle.

Somerolla hänen palvelunsa onkin otettu kiitollisena vastaan, sillä vastaavaa palvelumuotoa ei täältä ole aiemmin löytynyt. Liikkeensä tiloja Salonen pitää tarkoitukseen sopivina. Hieman syrjäinen sijaintikaan tuskin kauaa on haittana, kunhan paikka tulee ihmisille tutuksi.