Elä ja rakenna rauhassa Suomea

0
Risto Nikkilä kävi tapaamassa entistä työtoveriaan Maija Pöystiä Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa itsenäisyyspäivän alla. Nikkilä työskenteli Loimaan kaupunginjohtajana ja Pöysti kaupungin pääkirjanpitäjänä.

Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa vieraillut veteraani Risto Nikkilä on havainnut ihmisissä tyytymättömyyttä tämän päivän oloihin.
– Tällaisen sodankäyneen miehen mielestä se tuntuu turhalta. Ihmisten kannattaisi lieventää vaatimustasoaan. Elää, olla ja rakentaa rauhassa rakasta Suomea, pohtii Nikkilä 93-vuotiaan elämänkokemuksella.
Loimaan entinen kaupunginjohtaja Risto Nikkilä laittaa mitalit rintaan kaksi kertaa itsenäisyyspäivän aikaan. Ensin hän lähtee Leijonien kutsumana Loimaan Heimolinnaan lauantai-iltana 5.12. ja seuraavana päivänä hän osallistuu Loimaan yhteiskoululla pidettävään juhlaan. Hän odottaa kumpaakin innolla.