Monosen kunniaksi tanssit

0
Oman Tien Kulkijoiden tansseissa Teeriharjulla esiintyvät sisarukset Kaija Nummenpää ja Kari Santakangas. Lisää heidän muistoistaan säveltäjä Unto Monosesta, isästään Lasse Santakankaasta ja omasta laulajan ja soittajan taipaleestaan Somero-lehden tiistain 22.12. numerossa.

Säveltäjä Unto Monosen syntymästä tuli lokakuussa kuluneeksi 85 vuotta.
Oman Tien Kulkijat järjestää Monosen kunniaksi ja joululahjaksi hyväntekeväisyystanssit sunnuntaina 27.12. Teeriharjulla.
Unto Monosen yhtyeen kantava voima oli hanuristi Lasse Santakangas (1927–2009). Hänen lapsensa Kari Santakangas ja Kaija Nummenpää astuvat lavalle kaiken kansan tansseissa. Kari soittaa harmonikkaa ja Kaija laulaa. Kaijan poika, Tero Nummenpää ottaa palikat käteen ja ryhtyy soittamaan rumpuja.

Lue Somero-lehdestä Kaija Nummenpään ja Kari Santakankaan muistoja isästään Lasse Santakankaasta ja säveltäjä Unto Monosesta.