Someron Soundi toteutuu

0

Suunnitelma ensi kesän tapahtumasta, Someron Soundista, alkaa hahmottua Arto Tuomisen mielessä.
– Olen kartoittanut, mitä kaikkea yhden viikonvaihteen aikana voisi tapahtua. Se on varmaa, että kirkkokonsertti tulee.
Ensi kesänä äänessä ovat Someron savesta ponnistaneet musiikintekijät. Someron kirkossa esiintyvät ainakin Kaija Nummenpää (o.s. Santakangas), Pirkko Pelander, Vesa Toukkari ja Metka Kööri. Henrik Illikaistakin kuullaan, jos nuoren miehen keikkakalenteri antaa vaan myöden.

– Tarkoitus on esitellä yhden viikonvaihteen aikana erilaisia Someron ääniä. Olen ajatellut, että äänet keskittyisivät luontoon, musiikkiin, tanssiin ja työhön, ehkä teatteriinkin, pohdiskelee Someron Soundin isä, Arto Tuominen.
Kokemiset ja kuuntelemiset ajoittuvat yhden viikonlopun ympärille. Ajankohdaksi Tuominen on kaavaillut jotakin heinäkuun viikonvaihdetta, esimerkiksi 3., 24. tai 31.7.

Lue lisää tiistain 19.1. Somero-lehdestä.