Forssantie sai rahaa

0

 

 

tie Forssaan tiemääräraha määrärahat Laitiaistentie Laitiainen ura urat railo mutka

Teiden remontoitiin myönnetyt rahat ovat harvinaista herkkua. Väyläverkko rapisee kunnossapidon niukan rahoituksen seurauksena, mutta nyt rahaa on luvassa Somerolta Torron kautta Forssaan johtavalle tielle.
Raha tulee liikenneväylien korjausvelan vähentämiseen myönnetystä 600 miljoonan euron lisärahoituksesta vuosille 2016–2018. Lisärahoituksella pysäytetään korjausvelan kasvu ja käännetään velka laskuun.
Rahoituksella vastataan erityisesti elinkeinoelämän ja työmatkaliikenteen tarpeisiin. Väyläverkon korjausvelan määrä on tällä hetkellä noin 2,5 miljardia euroa.
Varsinais-Suomen Ely-keskuksen toiminnanohjauspäällikkö Pekka Puurunen kertoo, että Jokioistentien ja Tammelan rajan välinen osuus otetaan työn alle ensi vuonna. Vaikka rahaa on käytettävissä 600 000 euroa, mitään täydellistä remonttia ei saada aikaiseksi.

 

Lue lisää 12.2.2016 lehdestä