Kiss-armeijaa johtava rocktoimittaja haluaa soittajana maailman lavoille

0

 

evil_driwe

Marko Syrjälän Facebook-päivityksissä on arkipäivää se, että mies poseeraa yhteiskuvissa maailmanluokan rocktähtien kanssa: Lemmy Kilmister, Steven Tyler, Alice Cooper, Vince Neil tai vaikka koko Kiss-bändi.
Syrjälä tunnetaan vankkumattomana Kiss-fanina, ehkä yhtenä kovimmista. Hän on faniyhteisö Kiss Army Finlandin puheenjohtaja.
Raskaamman musiikin kuuntelijat eri puolilla maailmaa tietävät Syrjälän freelance-toimittajana ja valokuvaajana. Hän tekee tähtihaastatteluja esimerkiksi espanjankieliseen This is Rock -lehteen, jonka painos on noin 50 000–60 000 kappaletta. Sen lisäksi hän kirjoittaa muun muassa ruotsalaiseen Kiss Army Sweden -fanilehteen ja Metal Rules -verkkolehteen.
Somerolaiset muistavat Syrjälän basistina. Hän soitti useita vuosia täkäläisessä Twelve Inches -bändissä sekä parissa Kiss-tribuutti ja coverbändissä.
Nyt Marko Syrjälä haluaa ponnistaa soittajana maailmalle. Hän liittyi pari vuotta sitten basistiksi Evil Drive -bändiin, joka julkaisi viime viikonloppuna debyyttilevynsä The Land of The Dead.
Levy julkistettiin paitsi Suomessa niin myös USA:ssa ja eri puolilla Eurooppaa. Helmikuun 24. päivä se julkaistaan Japanissa.

Lue lisää 29.1.2016 lehdestä