MunaEggsPress ehdolla Some Awards -gaalassa, suora lähetys alkaa klo 17

0
Someron vaalipaneeli panelisti kansanedustajaehdokas ehdokas Mikko Välttilä Vihreät
Mikko Välttilä

Vuoden merkittävimmät sosiaalisen median ilmiöt, tapahtumat ja vaikuttajat palkitaan jälleen valtakunnallisessa Some Awards -palkintojuhlassa Helsingissä.  Suora lähetys gaalasta alkaa kello 17 osoitteessa someawards.fi.
Juhlassa palkitaan yhdeksän kategorian parhaat somettajat. Paikallissome-kategiriassa on ehdolla somerolaisten Mikko ja Johanna Välttilän perustama Muna-EggsPress.
Sosiaalisen median kilpailussa yleisö sai äänestää ehdokkaat, jonka jälkeen raati valitsi finalistit. Niistä oli jälleen yleisön vuoro äänestää parhaat.MunaEggsPress on yksi kategoriansa kolmesta ehdokkaasta. Muut ehdokkaat ovat Ajoäly ja Pias Farmville.
Maatalousyrittäjä  Välttilä sanoo perustaneensa Facebook-ryhmän siksi, että saisi kananmunansa myytyä.
– Tämmöiselle toiminnalle on nyt sosiaalinen tilaus. Kuluttajat ovat kiinnostuineita ruuan alkuperästä, Välttilä kertoo.
Välttilä tunnetaan Facebookissa myös kantaaottavista mielipiteistään, joita on jaettu kymmeniätuhansia kertoja.
– Ohan se vaatinut henkilökohtaista heittäytymistä. Yritän vahvasti olla avoin ja läsnä sekä keskustella ihmisten kanssa asioista. Väärää mielipidettä ei ole.
– Toisaalta olen hiukan tuurikirjoittaja. Välillä on paljon sanottavaa, joskus kirjoittaminen jää töiden ja perheen kiireiden varjoon, kertoo mies, jonka perheeseen syntyi tässä kuussa poika ja jonka vanhempi poika Vilho Välttilä pääsi juuri Hopeinen harmonikka -kilpailun semifinaaliin.
Välttilä myy nykyään omansa ja sopimustuottajiensa kaikki tuotteet suoramyyntinä. MunaEggsPressin kautta menee noin 70 prosenttia.
– Nyt on mietinnässä, että saataisiinko MunaEggsPressistä laajempi ja kattavampi. Mukaan voisi ottaa esimerkiksi lihaa ja juustoa. Tämä on asiakkailta saatu toive, Välttilä raottaa yrityksensä tulevaisuutta.