Patsaita puistoksi asti

0

Somero-lehden yleisönosastossa on ehdoteltu patsaita nuorille sankareillemme seiväshyppääjä Minna Nikkasella ja Henrik ”Tiisu” Illikaiselle.
Huomioiminen ja muistaminen hyvistä saavutuksista on aina paikallaan. Ovatko nuoret lahjakkuudet kuitenkaan ihan vielä sillä asteella, että pitäisi patsaat pystyttää?
Rauli Badding Somerjoki, jolle viimeisimpänä pystytettiin muistomerkki, julkaisi lähes kymmenen albumia ja levytti ainakin 150 kappaletta. Tiisu on saanut nyt tehdyksi yhden albumin. Mutta ylpeitä kannattaa olla siitäkin.
Valinta Soundi-lehden Vuoden 2015 tulokkaaksi osoittaa, että meillä on lupa odottaa vielä enemmän nuorelta lahjakkaalta muusikoltamme.
Vuonna 2012 sai patsaan seiväshyppääjä Pentti Nikula, joka teki maailmaennätyksiä, voitti EM-kultaa ja oli olympialaisissa seitsemäs.
Minna Nikkanen on saavuttanut myös paljon, muun muassa MM-finaalipaikan. Seurataan   jonkin aikaa, mihin Someron Esan urheilija vielä yltää.
Tänään yleisönosastossa ehdotetaan patsaspuistoa. Toisaalta ihan hauska idea. Someroltahan eivät muistamisen arvoiset persoonat ihan äkkiä lopu.