Hesalaiset peukuttivat traktorimarssijoille!

0

Viljelijöiden traktorimarssi onnistui yli odotusten. Pääministeri Juha Sipilä, valtiovarainministeri Alexander Stubb sekä maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen vakuuttivat myötätuntoa ja ymmärtämystä viljelijöiden hädälle. He tietävät, että viljelijöiden joukot eivät lähde osoittamaan mieltään herkästi, vaan silloin on tosi kyseessä. Myös konreettisia toimenpiteitä luvattiin nykyisen tilanteen korjaamiseksi.

Lue lisää 15.03.2016 lehdestä

Traktorijono kääntyy Vihdintieltä kohti keskustaa. Kuva Sauli Kaipainen.

 

Senaatintori tuli täyteen ja seuraavaksi traktoreja pysäyteltiin Unioninkadulle.
Senaatintori tuli täyteen ja seuraavaksi traktoreja pysäyteltiin Unioninkadulle. Kuva Sauli Kaipainen.

 

Nuoret viljelijät parkkeerasivat traktorinsa Unioninkadulle, sillä Senaatintori oli jo aivan täysi. Kuvassa Juha Nokka (vas.), Kalle Nokka, Juha Korvenoja, Marko Lampo, Heikki Pärkkä, Matias Hyväkkä, Marko Ryhtä ja Mikko Häggman.
Nuoret viljelijät parkkeerasivat traktorinsa Unioninkadulle, sillä Senaatintori oli jo aivan täysi. Kuvassa Juha Nokka (vas.), Kalle Nokka, Juha Korvenoja, Marko Lampo, Heikki Pärkkä, Matias Hyväkkä, Marko Ryhtä ja Mikko Häggman.

 

Traktori_marssi-21

 

Lakanan teksti kertoo todellisuudesta. Kuva Sauli Kaipainen.
Lakanan teksti kertoo todellisuudesta. Kuva Sauli Kaipainen.

 

Pääministeri Juha Sipilä oli mennen tullen viljelijäjoukon piirityksessä. Kuva Sauli Kaipainen.
Pääministeri Juha Sipilä oli mennen tullen viljelijäjoukon piirityksessä. Kuva Sauli Kaipainen.

 

Traktori_marssi-29

 

MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila (oik.) ojensi valtioneuvostolle ja eduskuntaryhmille osoitetun vetoomuksen pääministeri Juha Sipilälle ja valtiovarainministeri Aleksander Stubbille. Kättelemässä myös SLC:n puheenjohtaja Holger Falck. Kuva Sauli Kaipainen.
MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila (oik.) ojensi valtioneuvostolle ja eduskuntaryhmille osoitetun vetoomuksen pääministeri Juha Sipilälle ja valtiovarainministeri Aleksander Stubbille. Kättelemässä myös SLC:n puheenjohtaja Holger Falck. Kuva Sauli Kaipainen.

 

Korvamerkitty. Kuva Sauli Kaipainen.
Korvamerkitty. Kuva Sauli Kaipainen.

 

Peukuttajia riitti runsain mitoin vielä traktorien suunnetessa koteja kohti. Kuva Sauli Kaipainen.
Peukuttajia riitti runsain mitoin vielä traktorien suunnetessa koteja kohti. Kuva Sauli Kaipainen.