Liikenne menee poikki Ihamäntiellä

0

Ihamäentien liikenne joudutaan panemaan poikki kahdeksi viikoksi. Syynä on sillan korjaus, joka alkaa tiistaina aamulla 29.3. kello 8.00. Silta avataan liikenteelle jälleen tiistaina 12. huhtikuuta.

Korjauksen tekee Varsinais-Suomen Ely-keskus. Sillan vanha puukansi puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. Kevyelle liikenteelle ei pystytä järjestämään siltapaikan ohi kulkuyhteyttä korjaustyön ajaksi, vaan myös kevyt liikenne joutuu kiertämään sillan kantatien 52 ja maantien 2802 eli Helsingintien kautta.

Destia Oy:n työmaapäällikkö Jaakko Vanha-Kuitti kertoo, että sillan avaamisen jälkeen korjataan vielä silta- ja pengerkaiteet, joihin tulee myös välijohteet. Myöhemmin keväällä päällystetään uudelleen tulopenkereet sillan molemmin puolin noin 5 – 10 metrin matkalta.