Palkkaa nuori kesätöihin

0

#Kesäduunaa2016-kampanja haastaa varsinaissuomalaiset yrittäjät palkkaamaan nuoria kesätöihin. Tavoitteena on työllistää mahdollisimman suuri joukko 15–18-vuotiaita.
Somerolla nuoret ja yrittäjät saivat tilaisuuden kohdata toisensa myös Duunitreffeillä, jotka pidettiin maaliskuussa. Viime vuoteen verrattuna tilaisuus veti enemmän nuoria, mutta hiukan vähemmän yrityksiä.
Jos kesätyöntekijä yhä puuttuu tai kesätyöpaikka olisi tarpeen, niin kesäduunikampanjaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää.
Mukaan pääsee täyttämällä Varsinais-Suomen yrittäjien sivuilta löytyvän sähköisen lomakkeen. Myös yksityishenkilö voi työllistää, jos asianmukaiset ehdot ja työnantajamaksut toteutuvat.
Mukaan ilmoittautuvien yritysten ja nuorten yhteystiedot kerätään sähköiseen rekisteriin, jonka avulla etsitään toisilleen soveltuvat kesätyöpaikat ja tekijät.
Kampanjan kautta nuorelle lähetetään yhteystiedot lähialueen kesätyöpaikkoja tarjoavasta yrityksestä ja työtehtävästä. Nuori ottaa itse yhteyttä yritykseen ja osapuolet sopivat jatkosta, joten omaa aktiivisuuttakin tarvitaan.