Badding-konserttiin Agents ja Marko Haavisto

0
Agents ja Vesa Haaja.

 

Esakallion huvikeskus kunnioittaa paikkakunnan oman suurnimen Rauli Badding Somerjoen musiikkia Badding-konsertilla elokuussa. Illanesiintyjinä ovat Agents & Vesa Haaja sekä Marko Haavisto ja Mr Breathless.
Esakallion Badding-ilta järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden heinäkuussa, ja se sai valtaisan suosion. Nyt konsertti järjestetään yleisön pyynnöstä uudelleen.
Rauli Badding Somerjoki syntyi Somerolla 1947.
Somerolla on Baddingin muistoksi nimetty Rauli Somerjoen tie. Viime kesänä paljastettiin keskustaan kuvanveistäjä Seppo Mannisen ja graafikko Heikki Paakkasen suunnittelema Rauli Badding Somerjoen muistomerkki.
Badding-konsertti pidetään Esakalliolla lauantaina 27. elokuuta.

 

Agents ja Vesa Haaja.
Agents ja Vesa Haaja.