Nostalgia puree

0

Kun muutama yli kuusikymppinen istuu iltaa, niin jo muistellaan nuoruutta. Aika kultaa muistot. Nuoruudesta riittää aina puheenaiheita. Silloin kaikki on vielä mahdollista.
Lauantaina Somero siirtyy ajassa kuusi vuosikymmentä taaksepäin. Ryhdytään viettämään Nostalgiaviikkoa. Runsaan viikon verran Somero on aikamatkalla, millaista elo oli 1950- ja 1960-luvuilla.
Viikon aikana on luvassa muun muassa rockia ja rautalankaa, kellohameita ja saumasukkia, klassikkoautoja ja -moottoripyöriä sekä taidetta ja näyttelyitä. Kävijät voivat retrojumpata, tanssahdella lavatansseissa, astella navetan ylisille rakennettua kylänraittia tai popsia aikakauden herkkuja. Somero yllättää kymmenillä elämyksellisillä tapahtumilla.
Nostalgiaviikko on ainutlaatuinen. Tapahtumakokonaisuus on mukana Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun listalla maan kymmenen parhaan markkinointiteon joukossa.
Nostalgiaviikko on hyvä esimerkki yhteistyön voimasta. Sen tekevät yhdessä somerolaiset yritykset, yhdistykset, vapaaehtoiset yksityishenkilöt, Someron kaupunki ja Someron Kulttuuri. Somerolaiset ovat idearikkaita ja tekevät ideoistaan totta. Somerolla puhalletaan yhteen hiileen.