Suomalaisen työn hehku

0

Suomalaisten vappuherkkuja ovat sima, kuohujuoma, munkit, nakit ja perunasalaatti. Ne on helppo laittaa pöytään popsittavaksi.
Vappu on suosituin grillikauden avausajankohta. Grillit kuumenevat ja vaihtoehtoja vappupöytään riittää. Suomalaiset herkuttelevat makkaroilla, porsaan filee- ja kasslerpihveillä tai broilerin fileepihveillä.
Perinteisten grilli- ja vappuherkkujen kylkeen on tarjolla muutakin maukasta, esimerkiksi savukalaa, kasviksia ja juustoja.
Suomalaisen työn päivä on herkuttelun lisäksi hyvä tilaisuus juhlistaa Suomessa tehtävää työtä ja tukea suomalaista työtä kotimaisilla valinnoilla. Mikä olisikaan parempi juhlapyhä hehkuttaa suomalaista työtä kuin vappu.
Jokapäiväisillä ostopäätöksillä on vaikutusta Suomen työllisyyteen.