Pinkit rehupaalit tukevat Rintasyöpäyhdistyksen toimintaa

0

 

Naiset ovat maaseudun ja maatalouden tärkeä voimavara. Raisioagron pinkin värinen käärintäkalvo ei ainoastaan tuo maaseudulle värikkäitä rehupaaleja, vaan tekee myös hyvää. Pinkeillä paaleilla tuetaan Rintasyöpäyhdistystä sekä huomioidaan naisia, jotka ovat sairastuneet rintasyöpään tai toipuneet siitä. Tavoitteena on kerätä hyväntekeväisyyteen yhteensä 7 500 euroa. Tuotto käytetään Rintasyöpäyhdistyksen valtakunnalliseen vertaistukitoimintaan.

Pinkkejä paaleja näkee myös Someron pelloilla.
Arvokasta lisätukea rintasyöpään sairastuneille saadaan peräti 70 000:lla pinkillä paalilla ympäri Suomea. Jokaisesta myydystä käärintäkalvorullasta lahjoitetaan kolme euroa hyväntekeväisyyteen. Yhteistyössä ovat Raisioagron lisäksi mukana pinkit kalvot valmistava Trioplast sekä kalvot ostava maataloustuottaja.
– Pinkkien paalien huomioarvo pelloilla on hyvin vahva ja halusimme inspiroida Suomen kauniissa maaseutumaisemassa kulkevia ihmisiä huomioimaan rintasyöpään sairastuneita, kertoo Raisioagron tuoteryhmäpäällikkö Heidi Silvennoinen.
Asiakkaat ovat ottaneet uuden, pirteän värin omakseen nimenomaan hyväntekeväisyyden vuoksi.
Pinkit paalit on aiheena myös kuvakilpailussa, josta saa lisätietoja sivulla raisioagro.com.