Ruusu ammattiin valmistuneelle – lue nimilistat perjantaina

0

Ruusuja, todistuksia, huomionsosoituksia ja juhlapuheita. Sadat tänä keväänä ammattiin valmistuneet nuoret ja aikuiset ovat juhlineet toukokuun lopulla oppilaitostensa virallisissa päätösjuhlissa. Osa päätösjuhlista on vielä edessä.

Maajoukkuekokki, yrittäjä Mikko Pakola pitää tilaisuudessa juhlapuheen. Perniöläissyntyinen Pakola valmistui Salon seudun ammattiopistosta vuonna 2012. Valmistuneen puheen pitää parturi-kampaajaksi valmistunut Janina Nieminen.

 

Julkaisemme Varsinais-Suomen ammattioppilaitoksista valmistuneiden nimet alakohtaisesti perjantaina tällä sivustolla. Kokonaisuuteen kuuluu myös useita vastavalmistuneiden haastatteluja. Lue kokemuksista työharjoittelujaksoilta, työpaikkatilanteesta ja jatko-opintosuunnitelmista.

Onnea valmistuneille!