Suomen luonnossa on potentiaalia

0

Hyvinvointimatkailu, jossa rentoudutaan ja nautitaan luontoelämyksistä, ruoasta ja erilaisista hoidoista, on maailmanlaajuisesti eniten kasvava matkailun muoto.
Suomi tarjoaa mahdollisuuksia. Täällä voi pysähtyä puhtaan luonnon ja rauhoittavien elämysten äärelle. Ympäröivä hiljaisuus auttaa irtautumaan oravanpyörästä ja poistaa stressiä.
Monet suomalaisille tavalliset ja jopa arkipäiväiset asiat ovat ulkomaisille matkailijoille eksoottisia. Maaseudun anti, vaikkapa vasikan rapsuttaminen, on sitä myös monelle kotimaan matkailijalle. Siispä tuotteistamaan.
Hyvinvointimatkailu voi olla istuskelua kannonnokassa. Se voi olla aktiviteetteja, kuten melontaretkiä, joogaa ja erilaisia työpajoja.
On uskallettava luottaa yksinkertaisuuden voimaan. Kun on istunut paljussa, maiskuttanut hyvää ruokaa ja jutustellut mukavassa seurassa, niin kroppa rentoutuu vastaanottavaiseksi.
Monimuotoinen luonto yhdistettynä tuotteistettuihin laadukkaisiin palveluihin tekee paikasta oivallisen hyvinvointimatkailukohteen. Somero pystyy antamaan parastaan myös tällä sektorilla.